Η Εταιρία

Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1985 και δραστηριοποιείται στην εμπορία και διάθεση γνήσιων επώνυμων και after market ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Με εμπειρία περισσότερη από 30 έτη, η επιχείρηση αποτελεί εγγυημένη επιλογή για όλους όσους αναζητούν την ποιότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της εταιρείας, Γενναίος Γιαννόπουλος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία γύρω από τα αυτοκίνητα, καθότι από το 1979 και μέχρι να στήσει τη δική του επιχείρηση, εργαζόταν επί σειρά ετών σε μεγάλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, όπως η OPEL, η FIAT και η ISUZU.Προμηθεύουμε όλα τα μέρη της Ελλάδος, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών, για όλα τα ευρωπαϊκά (Volkswagen, Mercedes, BMW, Audi, Ford, Opel, Peugeot, Renault, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Seat, Lancia, Skoda, Volvo, κ.ά.), ιαπωνικά (Nissan, Toyota, Mazda, Mitsubishi,  Honda, Suzuki, Subaru, Daihatsu) και κορεάτικα (Hyundai, Kia, Daewoo) μοντέλα. Στο χώρο μας, που βρίσκεται Αυλίδος 1-3 & Ακρωτηρίου, διαθέτουμε περισσότερους από 60.000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς με στόχο να καλύψουμε τις απαιτητικές σας ανάγκες. Ακόμα παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής των ανταλλακτικών σας από τη στιγμή της παραγγελίας σας εντός 24 ωρών σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά. 


Η ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε. εξειδικεύεται και στα λιπαντικά (για κάθε χρήση), προμηθεύοντας τεχνικές και ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς επίσης και αγωνιστικά τμήματα. Το 1995, συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Δριβάκο προμηθεύοντας λιπαντικά FINA και στη συνέχεια το 2002 με τα λιπαντικά ERG. Από το 2013 μέχρι και σήμερα, η ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε. ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ και έγινε Επίσημος Συνεργάτης στα λιπαντκά TOTAL & ELF στη Δυτική Ελλάδα και Ιόνια Νησιά. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η εταιρεία μας είναι ο προμηθευτής λιπαντικών για το ράλι του Δημήτρη Δριβάκου, εκπροσώπου του ελληνικού πληρώματος.Τέλος, από το 2018, προμηθευόμαστε μια  Ούγγρικη εταιρεία λιπαντικών MOL Lubricants, νέα στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στο ράλι ACROPOLIS 2018, κατακτώντας τη 2η θέση. 

Στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει διαρκώς τις καλύτερες επιλογές και λύσεις για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Κάθε χρονιά που περνάει, η εταιρεία εξελίσσεται, διευρύνοντας τις παροχές και τις υπηρεσίες της και διαθέτοντας στην αγορά του αυτοκινήτου ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικό. Χτίζουμε σταθερές σχέσεις μαζί σας, επενδύοντας στο μέλλον. Επικοινωνήστε καθημερινά μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.